Echipamente

Acasă > Echipamente
Produse din cauciuc, pas cu pas, datorită tehnologie și experienței în domeniu

O PARTE DIN ECHIPAMENTE

Echipamentele utilizate reprezintă componente esențiale în procesul nostru de fabricație a produselor din cauciuc. Fie ca realizează garnituri din cauciuc sau garnituri presate, fiecare dintre aceste mașini contribuie la asigurarea calității și preciziei produselor noastre, îndeplinind cerințele și exigențele clienților noștri.

Presă REP

Presa Rep V19, disponibilă în variantele V19E (26 de tone) sau V19H (40 de tone), contribuie semnificativ la procesul de realizare a cauciucurilor. Cu ajutorul presei Rep V19, suntem în măsură să comprimăm și să formăm materialele de cauciuc în forme precise, respectând specificațiile și standardele de calitate. Această mașină poate fi configurată pentru a utiliza diferite tipuri de cauciuc și pentru a realiza o varietate de componente, de la garnituri la piese de amortizare sau alte produse din cauciuc. 

Linie de profilare cauciuc

Linia noastră de profilare din cauciuc reprezintă o soluție de vârf pentru producția de profile din cauciuc. Cu un tunel de vulcanizare cu o impresionantă lungime de 8 metri, acest sistem este proiectat pentru a produce profile cu o lățime maximă de 95 mm. Componentele principale ale liniei noastre, extruderul cu vid de tip EEK 45.16 V – 12/70 și tunelul de vulcanizare cu aer cald de tip RC-HLT 60/8 EL, sunt personalizate pentru a se potrivi perfect procesului nostru de producție. Această linie de profilare cu aer cald este o investiție în performanță și eficiență.

Atelierul de Prese

Atelierul de prese reprezintă unul din principalul atelier unde expertiza și tehnologia se îmbină pentru a realiza produsele din cauciuc. Aici, presiunea precis controlată și temperatura adecvată sunt utilizate pentru a modela și a da formă materialelor, transformându-le în componente esențiale pentru o varietate de industrii. Fie că este vorba despre garnituri complexe pentru industria auto, mansoane specializate pentru echipamente industriale sau orice alt produs din cauciuc personalizat, fiecare presă este calibrată pentru a asigura precizia și calitatea necesare.

Masă de tăiat CNC

Masa de tăiat CNC, cu dimensiuni generoase și specificații tehnice avansate, reprezintă soluția ideală pentru operațiunile de tăiere și prelucrare în producția de cauciucuri. Cu unelte variate precum cuțite pneumatice, cuțite oscilante și tehnologii precum poziționarea CCD, această masă permite prelucrarea precisă a materialelor din cauciuc. Capacitatea sa de a gestiona diferite materiale, inclusiv cauciuc, carton, PVC, și altele, o face esențială în procesul nostru de fabricație, asigurându-ne că produsele noastre din cauciuc sunt realizate cu precizie și calitate.

Imprimantă 3D PolyJet

Tehnologia de imprimare 3D PolyJet, prin utilizarea fotopolimerilor și a luminii ultraviolete, oferă un sprijin semnificativ în producția articolelor din cauciuc. Aceasta permite crearea de modele și prototipuri realiste din cauciuc, cu forme complexe și detaliate. Capacitatea de a amesteca multiple materiale și culori într-o singură piesă permite simularea cu precizie a diferitelor tipuri de cauciuc și texturi specifice, ajutând la dezvoltarea și testarea produselor din cauciuc într-un mod eficient și realist.

Atelier Mecanic

De la prelucrarea detaliilor fine la finisarea perfectă, echipa noastră de profesioniști mecanici se angajează să ofere soluții precise și adaptate fiecărui proiect. Aici, materialele noastre din cauciuc sunt supuse unui proces meticulos de prelucrare, rezultând componente care îndeplinesc cele înalte standarde de calitate. Atelierul mecanic găzduiește un ansamblu de mașini performante, fiecare dedicată aducării unui plus de calitate și durabilitate articolelor noastre. Atelierul mecanic contribuie semnificativ la creare produsului finit.