Povestea Noastră

Acasă > Povestea Noastră
Povestea Vulcom

Vulcom este o poveste de peste 30 de ani în dezvoltarea și producția de produse din cauciuc personalizate. Ne-am angajat să fim un partener de încredere pentru nevoile industriale din România și din străinătate, oferind servicii complete, de la proiectare la producție. Cu o echipă dedicată și analiză specializată, am dezvoltat peste 3000 de repere presate sau profilate pentru o gamă variată de clienți.

Servicii variate

Pentru a răspunde cerințelor clienților noștri, oferim o gamă largă de servicii de la consultanță și asistență tehnică, la proiectare 2D/3D și execuție.

Experți în domeniu

Experții noștri reprezintă coloana vertebrală a capacității noastre de a oferi soluții inovatoare și tehnice de vârf în industria produselor din cauciuc, având o vastă experiență și cunoștințe specializate.

Echipamente de producție inovatoare

Echipamentele noastre reprezintă pilonii activității fără de care nu am putea realiza și oferi articolele de cauciuc necesare clienților noștri. 

Calitate și profesionalism la fiecare pas cu Vulcom

Echipa Vulcom este formată din profesioniști cu experiență în dezvoltarea și producția de produse din cauciuc. Cu o abordare orientată către calitate și inovație, membrii echipei noastre aduc împreună expertiză tehnică și creativitate pentru a răspunde celor mai exigente cerințe ale clienților. Ne ghidăm activitatea pe valorile noastre fundamentale, asigurând o comunicare deschisă, promptitudine și perseverență în atingerea obiectivelor.

Profesionalism în fiecare detaliu

De la consultanță inițială și proiectare 2D/3D, până la asistență tehnică specializată, executie, livrare și elaborarea specificațiilor tehnice, oferim o gamă largă de servicii pentru a beneficia de tot ce ai nevoie într-un singur loc. 

1992
Cum a început totul
Inființarea firmei și prima presă manuală.

 

1996
Diversificarea echipamentelor
Prima presă hidraulică

1999
Adăugarea unui nou echipament
Prima linie de extrudare manuală

2003
Sediu oficial
Noul sediu din Sânpetru - Brașov

2006
Dezvoltare resursa umană
Înființarea secției de realizare matrițe

2007
Dezvoltare resursa umană
Extinderea secției de prese hidraulice și electrice

2016
Completare echipament producție
Linia de profilare cu extruder și tunel de vulcanizare

2020
Extinderea spațiului
Mărirea spațiului de productie și birouri

2022
Diversificare echipamente noi
Presa injecție cauciuc și silicon Rep

2023
Proiect AFIR
Cresterea capacității de producție, masă de tăiat, ghilotina automatizată de tăiat garnituri profilate, imprimanta 3D

2024
Proiect AFIR
Eficientizare energetică - instalare sistem fotovoltaic 35 kw

Sunsystem pachet sistem fotovoltaic putere 3 kW (3150 Wp), panouri fotovoltaice monocristaline, inve

Simbolul îmbinării durabile

La Vulcom, suntem aici pentru a-ți oferi soluții complete și personalizate în domeniul produselor din cauciuc. Cu o gamă cuprinzătoare de servicii, de la consultanță și proiectare 2D/3D, până la asistență tehnică specializată, executie, livrare și elaborarea specificațiilor tehnice, vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă materializa viziunile în realitate. Cu noi, nu este vorba doar despre produse din cauciuc, este vorba despre parteneriat, calitate și excelență în fiecare detaliu.
0+
Ani Experiență
0+
Produse
0+
Clienți
0+
Industrii