Sediu

Acasă > Sediu
Mai mult decât un simplu loc de muncă

SEDIUL NOSTRU

Sediul nostru este organizat pentru a susține o gamă diversificată de funcții, începând de la producție și continuând cu departamentele de vânzări, proiectare, achiziții, calitate, management și resurse umane. Această arhitectură a spațiului ne permite să fim în permanență conectați și sincronizați, pentru a putea răspunde cu promptitudine și eficiență cerințelor și nevoilor clienților noștri.

În ceea ce privește producția, deținem ateliere specializate, precum atelierul de prese la subsol, atelierul de profilare și atelierul de prelucrări mecanice la parter, atelierul de finisare și de sortare la etajul 1. Această infrastructură modernă ne permite o organizare eficientă și ne ajută în producerea articolelor din cauciuc de înaltă calitate, în conformitate standardele impuse.

PRODUCȚIA

Cu o echipă dedicată și tehnologie de vârf, producem articole din cauciuc de înaltă calitate, folosind mașini esențiale: Presa Rep V19 pentru injecție și formare precisă, linia de vulcanizare cu aer cald pentru profiluri rezistente, imprimanta 3D PolyJet pentru piese complexe și detaliate și masa de tăiat CNC pentru forme precise. Cu aceste resurse, oferim soluții personalizate pentru industrii.

Atelierul de Prese

Mașinile de injecție permit formarea componentelor din cauciuc la presiuni și temperaturi controlate.

Atelierul de Profilare

Este locul unde modelăm materialele din cauciuc în forme specifice, conferindu-le rezistență și funcționalitate.

Atelierul de Prelucrari Mecanice

 Folosim echipamente specializate și tehnologie avansată pentru a prelucra și finisa piesele.

Atelierul de Finisare și Sortare

Reprezintă ultima etapă a procesului de producție, unde ne concentrăm pe detaliile finale ale fiecărei componente din cauciuc.

Birouri pentru

DEPARTAMENTE

Departamentele noastre – Relații cu Clienții, Financiar – Contabil și Tehnic – sunt fundamentale pentru succesul nostru. Ele lucrează în armonie pentru o organizare eficientă, formarea unei relații strânse cu clientul, a gestiona eficient resursele financiare și a dezvolta soluții tehnologice inovatoare. 

Vânzări

Departamentul de Vânzări este motorul nostru în dezvoltarea relațiilor cu clienții și promovarea produselor noastre din cauciuc pe piață.

Proiectare

Reprezintă creierul operațiunilor noastre, dezvoltând soluții tehnice și contribuind la designul și dezvoltarea produselor noastre din cauciuc.

Achiziții

 Specialiștii Vulcom din domeniul Achizițiilor asigură aprovizionarea cu materiale și resurse esențiale pentru producția articolelor din cauciuc.

Calitate

Departamentul de Calitate este gardianul standardelor noastre ridicate, controlând fiecare etapă a procesului de producție.

Management

Cu o viziune strategică și o abordare orientată spre inovare, conducerea noastră contribuie la menținerea poziției noastre pe piață.

Resurse Umane

Responsabil pentru recrutarea și dezvoltarea unei echipe de profesioniști pentru producerea articolelor din cauciuc.

Simbolul îmbinării durabile

De la ideație la execuție

Dacă dorești să afli mai multe despre gama noastră de produse din cauciuc sau ai întrebări specifice, contactează-ne. Echipa noastră de experți este aici pentru tine și este pregătită să ofere răspunsuri și soluții. Apelează acum și împreună vom găsi opțiunea potrivită pentru provocările tale!