Politica de Viitor

Acasă > Politica de Viitor

Inovație, Calitate și Viitor durabil în produsele din cauciuc

Cu o experiență de peste 30 de ani, ne-am dedicat să satisfacem cerințele industriilor din România și din întreaga lume prin servicii personalizate de proiectare și producție. Suntem recunoscători să fim o punte durabilă între nevoile industriale variate și soluțiile noastre din cauciuc. Aceste direcții ne vor ghida în eforturile noastre pentru a atinge noi culmi de inovare, sustenabilitate și performanță.

Inovație procese

Ne propunem să aducem tehnologii de vârf pentru a oferi procese inovatoare cu scopul de a menține calitatea și pentru a satisface nevoile clienților cu produse durabile și rezistente.

Impactul Nostru

Ne asumăm responsabilitatea pentru impactul nostru asupra mediului. Ne propunem să dezvoltăm și să implementăm practici mai sustenabile în producția noastră.

Extindere industrii

Dorim să ne extindem gama de produse pentru a veni în ajutorul fiecărei afaceri. Vom căuta noi oportunități și colaborări pentru a acoperi o arie cât mai largă de industrii. 

Dezvoltare Resurse

Punem accent deosebit pe dezvoltarea personală a fiecărui angajat, ne dorim să fim lideri în industrie datorită echipei specializate pe care o avem în spatele tuturor proceselor.

Obiectiv pe termen lung

Obiectivul principal al societății noastre comerciale este să devină o companie modernă și tehnologizată, care să se dezvolte în mod constant, să stabilească parteneriate solide și să își crească cota de piață. Ne propunem să folosim tehnologii de ultimă generație pentru a eficientiza procesele noastre de producție.

Obiectiv pe termen mediu și scurt

Pe termen scurt avem
proiectul cu fondurile europene, prin agenția de finanțare a investitiilor rurale (AFIR) – bazat pe dezvoltarea capacităților de producție în zona satelor. Pe termen mediu avem în vizor dezvoltarea internă a soft-urilor și a automatizărilor pentru efecientizarea proceselor și sporirea productivității.