Despre Noi

Acasă > Despre Noi

Simbolul îmbinării durabile

Suntem Vulcom, o companie cu peste 30 de ani de experiență în proiectarea și producția personalizată a produselor din cauciuc. Venim în ajutorul industriilor variate din România și din străinătate, oferind servicii integrate, de la proiectare la execuție. Cu ajutorul analizei specializate, dezvoltăm peste 3000 de repere presate sau profilate, servind o gamă diversă de clienți și sectoare industriale.

 

Industrii

Reușim să acoperim o gamă largă de industrii: Auto, Construcții, Alimentară, Prelucrătoare (lemn, ciment), Publicitară, Aeronautică, Feroviară, Agricolă. 

Echipamente

Fie că vorbim de matrițe sau de profile din cauciuc, fiecare echipament contribuie la asigurarea calității și preciziei produselor noastre.

Servicii

Suntem aici pentru a-ți oferi consultanță de specialitate, servicii de proiectare, elaborare a specificațiilor tehnice etc.

Profesionalism

Profesionalismul nostru se reflectă în peste 30 de ani de experiență în industria produselor din cauciuc, asigurându-ne că răspundem celor mai exigente cerințe ale clienților.

Calitate

Ne angajăm să furnizăm produse de înaltă calitate, cu o gamă vastă de repere presate și profilate dezvoltate pentru a satisface standardele tehnice și de performanță.

Promptitudine

Cunoscuți pentru promptitudine în livrarea soluțiilor, respectăm termene stricte pentru a satisface cerințele urgente ale clienților noștri cu scopul de a fi conform așteptărilor.  

Flexibilitate

Flexibilitatea noastră în abordarea diverselor provocări tehnice și adaptabilitatea noastră la cerințele specifice ale sectoarelor industriale ne ajută să ne adaptăm fiecărei situații. 

Despre cauciuc

Cauciucul, un polimer elastic natural sau sintetic, este un material extrem de versatil, cunoscut pentru proprietățile sale excelente de elasticitate și rezistență la uzură. 

Profilatele, principalele produse din gama noastră, reprezintă soluții tehnice, având o gamă largă de aplicații și beneficii. Acestea sunt create prin prelucrarea și vulcanizarea cauciucului pentru a îndeplini cerințele specifice.

Garniturile, chederele, manșoanele și alte produse din cauciuc profilate sunt proiectate pentru a oferi etanșeitate, rezistență la uzură și durabilitate în medii variate. Ele sunt esențiale în industria auto, în industria alimentară  sau în construcții.