Vulcom și Brașov – Rădăcinile noastre

Acasă > Blog >Vulcom și Brașov – Rădăcinile noastre

Anul 1992 a marcat începutul unei călătorii extraordinare, o călătorie în lumea producției de articole din cauciuc și a soluțiilor la cheie. De la acel moment, ne-am dedicat satisfacerii cerințelor specifice ale pieței și am pus bazele unei companii specializate în producția de articole din cauciuc.

Obiectivul Nostru Pe Termen Lung

De-a lungul timpului, Vulcom și-a propus să devină o companie modernă și tehnologizată, mereu în dezvoltare constantă. Obiectivul nostru principal este să stabilim parteneriate solide și să ne mărim cota de piață, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără evoluția tehnologică constantă și adaptarea la cerințele pieței. Programul AFIR (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale) ne-a oferit oportunitatea de a moderniza și digitaliza liniile noastre de producție. Acest pas important ne-a permis să aducem echipamente de ultimă generație în fabrica noastră din Brașov. Modernizarea ne-a adus o creștere semnificativă a eficienței și capacității noastre de producție, transformându-ne într-un jucător puternic în industrie.

Digitalizarea a devenit o componentă vitală a activității noastre. Adoptarea tehnologiilor digitale și a automatizării în procesele noastre de producție ne-a permis să optimizăm fluxurile de lucru și să creștem precizia produselor noastre. Acest pas nu numai că ne-a ajutat să economisim resurse, dar și să oferim produse de înaltă calitate clienților noștri.

30 de Ani de Performanță

De-a lungul celor 30 de ani de activitate, am crescut de la producerea a doar 2 repere de garnituri la peste 3000 de repere. Echipa noastră specializată și echipamentele avansate ne-au permis să dezvoltăm o gamă largă de produse din cauciuc. Din profilate și membrane până la inele tip O și garnituri pentru industria alimentară, suntem dedicați oferirii de soluții inovatoare.

Viziune și Valori

Viziunea noastră este de a deveni un partener de încredere pentru clienții noștri prin furnizarea de servicii și articole din cauciuc de înaltă calitate. Valorile pe care ne bazăm sunt profesionalismul, calitatea produselor și serviciilor, comunicarea, transparența, încrederea în noi înșine, perseverența, promptitudinea și flexibilitatea în relații.

Brașov – ,,O casă pentru Vulcom”

Brașovul este locul unde radacinile noastre s-au dezvoltat și unde am pus bazele companiei Vulcom. Acest oraș istoric situat în inima României nu numai că ne-a oferit un cadru de lucru excelent, dar și o comunitate primitoare și oportunități de dezvoltare.

Comunitatea Noastră

Suntem mândri că facem parte din comunitatea brașoveană. Ne-am implicat activ în evenimentele locale și am susținut inițiativele pentru dezvoltarea orașului. Ne considerăm nu doar o companie de succes, ci și un membru responsabil al comunității.

Oportunități de Dezvoltare

Brașovul ne-a oferit acces la resurse umane de calitate și o bază logistică excelentă. Acesta este un factor cheie în succesul nostru pe piața locală și internațională. Am crescut odată cu orașul nostru și ne bucurăm să contribuim la dezvoltarea sa continuă.

Pentru Vulcom, Brașov nu este doar un loc de muncă, ci și o casă. Aici ne-am dezvoltat, ne-am pus amprenta în industrie și am construit relații putern

Lasă un comentariu